Kunstacademie Vlaamse Ardennen viert 10 jaar Octopus!

Octopus staat voor alle initiatielessen binnen de Kunstacademie. Te jong voor Muziek, Woord, Dans of Beeld? Weet je niet wat te kiezen? Kom naar Octopus, voor het 1ste en 2de leerjaar, of Octo+, voor 18+ !

de kiosktopus

de Kiosktopus en de kijkkasten

In de Bibliotheek van Kluisbergen is de ‘Kiosktopus’ neergestreken. De houten achthoekige kiosk is een uniek prachtexemplaar vol spelmogelijkheden. Ze herbergt een interactieve expo rond 10 jaar Octopus met een mini-filmzaaltje, een podcast-wand en een voelgrot.

Na de plechtige inhuldiging in de hoofdschool in Ronse maakt de Kiosktopus nu een reis naar alle vestigingsplaatsen van onze Kunstacademie. Kluisbergen is in de maand mei aan de beurt.

En zoals bij Sneeuwwitje de zeven dwergen horen, zo is de Kiosktopus altijd vergezeld van acht kijkkasten. Er werd een gezinsvriendelijk parcours uitgestippeld langs de kijkkasten. Elke kijkkast zit boordevol leuke, prikkelende opdrachten voor kinderen. De wandeling is een absolute aanrader voor gezinnen! Het wandelplannetje is te vinden in de Kiosktopus in de Bibliotheek, Brugzavel 25B, of in de hal van de Kunstacademie, Stationsstraat 8, in Berchem.

De Kiosktopus en de kijkkasten staan er nog tot eind mei!

 

Opendeurdagen en inschrijvingen

Vanaf 15 mei 2023 starten de herinschrijvingen voor leerlingen van de Kunstacademie. Nieuwe leerlingen kunnen inschrijven vanaf 1 juni 2023. Dit kan online via mijnacademie.be/kunstacademievlaamseardennen (met bancontact/mastercard/visa). Of kom langs tijdens de openingsuren van het secretariaat in onze hoofdschool, Wolvestraat 37, Ronse.

Wil je bewegen, spelen met woorden, muziek en beelden? Weet je nog niet welk instrument je wil leren spelen?

Kom luisteren, kijken en uitproberen op het Octopusfeest op 3 juni van 16u tot 18u of het Kunstenparcours op 17 juni tussen 10u en 13u, beiden in Ronse. Op 26 juni houden we Opendeuravond van 16u30 tot 18u30 in onze vestiging in de Stationsstraat 8 in Kluisbergen! Geniet van cultuurproeverij, van inspirerende infomomenten én kom de warme artistieke sfeer opsnuiven!

Meer info over opleidingen, uurroosters, tarieven en reductie: www.kunstacademievlaamseardennen.be . Nog vragen? kava.gaveboeckx@gmail.com

Kunstacademie Vlaamse Ardennen, 055/23 28 85, Kunstacademie@ronse.be , https://www.facebook.com/Kunstacademievlaamseardennen/