Boek
Nederlands

Het boek dat niemand wilde lezen

Richard Ayoade (auteur), Tor Freeman (illustrator), Edward van de Vendel (vertaler)
+1
Het boek dat niemand wilde lezen
×
Het boek dat niemand wilde lezen Het boek dat niemand wilde lezen
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Genre:

Dit is het verhaal van het verwaarloosde boek dat niemand wilde lezen. Kan zijn lot veranderen als het eindelijk de juiste lezer ontmoet?

Hoe voelt het om een boek te zijn? Om achtergelaten te worden onder een stapel rommel of om stof te verzamelen op een boekenplank? Om je mooie pagina's tot ezelsoren te laten vouwen of je ruggengraat te laten breken? Wat als je omslag niet gesierd

Onderwerp
Boeken, Lezen
Titel
Het boek dat niemand wilde lezen
Auteur
Richard Ayoade
Illustrator
Tor Freeman
Vertaler
Edward van de Vendel
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The book that no one wanted to read
Uitgever
Tielt: Lannoo, 2023
120 p. : ill.
ISBN
9789401489539 (hardback)

Over Richard Ayoade

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Yusuf Laher (dudephotography)

Richard Ellef Ayoade (Hammersmith, 23 mei 1977) is een Brits acteur, komiek, presentator, regisseur en schrijver.

Als acteur is hij is het meest bekend van zijn rol als de computernerd Maurice Moss in The IT Crowd, een rol waar hij een BAFTA voor won. Vanwege zijn nasale stem en droge humor speelt Ayoade vaak sukkelige personages. Ayoade heeft bijrollen gehad in meerdere speelfilms waaronder The Mighty Boosh en Paddington 2. Zelf heeft Ayoade ook twee films geregisseerd: Submarine en The Double.

Ook sprak Ayoade stemmen in voor de films The Boxtrolls, Early Man, The Lego Movie 2: The Second Part, Soul, The Bad Guys en de televisieserie The Mandalorian.

Ayoade heeft meerdere videoclips geregisseerd van onder andere Vampire Weekend en Arctic Monkeys. Ook is hij vaak te gast in Britse comedy shows zoals The Big Fat Quiz of the Year en Have I Got News for You. Van 2017 tot 2020 pr…Lees verder op Wikipedia